17.2.06

Dissabte 18 de febrer

"FALSA IDENTITAT" CONVIDA A FRANCESC MAURI, HOME DEL TEMPS

"Falsa Identitat", el magazine politicament humoristic de Matadepera Ràdio, entrevistarà aquest dissabte 18 de febrer a l'home del temps de TV3, Francesc Mauri. Amb ell l'equip de "Falsa Identitat" conversarà sobre la feina d'un meteoròleg i entre altres cosses els problemes que ens sorgiran amb el clima d'aquí uns quants anys.

A més a més tindrem les seccions habituals, el món dels freakman on parlarem de altres intringuilis tecnològics o de moda on ben segur que Marta Brullet ens portarà més moda de la que desconeixem. A més a més retornarà la secció Malalts de carrer amb Marc Pau i entre altres cosses conversarem també setmanalment amb el senyor Bartomeu de les Vaques, un home sense pels a la llengua.

"Falsa Identitat" és un magazine que s'emet els dissabtes de 9 a 11 del matí, dirigit per Marc Bohigas i Ricard Ustrell i que compta amb les col.laboracions de David Guindo, Marta Brullet, Bernat Fages, Oriol Fontdevila i Oscar Marinel.lo.

15.2.06

Benvinguts!



IEIEIE Hola a tothom!!
Sobretot hola a tots els Matadeperins i Matadeperines que tenen l'oportunitat d'escoltar els dissabtes de 9 a 11 del matí el programa mediàticament humoristic, "Falsa Identitat" que dirigeixen i presenten Marc Bohigas i Ricard Ustrell
Un programa que com tots coneixeu, si és que el coneixeu, s'emet a Matadepera Ràdio, el 107.1FM.

Que de què va?
Home, doncs va d'humor! sisi...bé, humor humor...és la nostra forma de fer humor. Penseu que sense haver fet un bon esmorzar...Vaja, que no hi han excuses, però tranquils, no som d'aquells humors pesats, és un humor moderat. Comentem tot tipus de noticies d'actualitat, esports, entrevistes, seccions...!En fi, el que té qualsevol programa de ràdio.
Ah! Ara que parlem de seccions, no us perdeu el món dels freakman tots els intringulis freaks amb Bernat Fages i Oriol Fontdevila, ni tampoc de moda, tota l'actualitat fashion(si es pot dir així) amb Marta Brullet, ni tampoc la secció de Malalts de Carrer, on preguntem a la gent de carrer sobre una noticia amb Marc Pau, ni tampoc la secció del Bartomeu de les Vaques...
No us ho perdeu i llestos!
I si sou dels que no podeu sentir-ho, tranquils! a la web i trobareu de tot...
Benvinguts a la web de Falsa Identitat,
-Ricard Ustrell-