3.8.06

S'acaba el xollu...la canço de l'estiu!

La cançó de l'estiu ja és aquí! Amb tots vostés...S'acaba el xollu!

2.8.06

Ricard Ustrell abandona...

Falsa Identitat, el programa políticament humoristic de Matadepera Ràdio, ha tingut molts col.laboradors que sempre han estat al costat del programa i que ara no ho són. Jaume Utset, Jordi Rifà, Marta Brullet, Marc Pau...
Si una cosa vol aquest programa, és tenir un equip compacte, i això és el que s'ha aconseguit amb ells i després altre cop, buscant nous voluntaris per col.laborar al programa.
El que ara abandonarà el programa és Ricard Ustrell.
El dilluns 4 de Setembre, en un programa especial, el presentador i director Ricard Ustrell, abandonarà l'equip de Falsa Identitat i el deixarà en mans de Marc Bohigas, un membre que també ja porta temps a l'equip.
Ricard Ustrell va ser el promotor del programa des d'un primer moment i sempre l'ha tirat endavant portant entrevistes, debats, regals per l'audiencia...que si més no han fet passar moltes bones estones a tot l'equip del programa.
Així doncs...a l'espera del programa especial...per dir l'últim adeu al creador d'FI...

Falsa Identitat fa vacances!

Les vacances tard o d'hora arriben i per Matadepera Ràdio han arribat!
Ens retrobarem el Dilluns 21 d'Agost a l'emisora municipal de Matadepera!
Fins llavors...disfrutin de les vacances...i preparint-se pel 21...que Falsa Identitat ja us espera a vosaltres!
Bon estiu!

FALSA IDENTITAT A LA MTV!

Falsa Identitat, el programa que es repeteix de política com un xiclet a gust de plàstic, ha estat treballant durant el mes de Juliol per oferir al poble de Matadepera 4 únics programes de televisió al qual s'hi han pogut veure cares conegudes com la de l'alcalde Jordi Comas, la periodista Elisabet Carnicé...i entre altres cosses, els personatges habituals del programa: l'honorable president Pasqual Maragall, l'estimada Duquesa de Alba...
El programa però, tenia un format original, ja que comptava amb una plató des d'on es presentaven noticies amb videos doblats, comptava amb alguns gags que surtia el president i comptava amb entrevistes a gent reconeguda a nivell del poble.
També s'ha donat l'oportunitat de veure Bartomeu de les Vaques en imatges, l'home d'Esplugues que cada matí ens despertava els dissabtes amb les seves exaltacions davant de l'actualitat que se li presentava.
Entre d'altres cosses, cal remarcar la incorporació de nous personatges: Josep Maria Reguard. Un intelectual que cada setmana surtia als carrers de Matadepera a fer reportatges. I Ramontxi,un tarotista de futur.
Aquí us en deixem algunes imatges, en record als programes que la MTV us va oferir durant el mes de Juliol.

Reobrim el blog!

Ieee ieee ieeee!

Feia molts dies que no actualitzavem el blog de Falsa Identitat. Us en demanem totes les disculpes.
L'últim blog parlava dels 50 programes, ara ja hem superat els 75 i també hem superat les 150 hores de Falsa Identitat!
Durant aquest dies d'inactibilitat del blog el programa ha continuat fins a superar els 75 programes i les 150 hores de Falsa Identitatuouo...bueno...
Ara ens podeu continuar trobant els dilluns de 8 a 9 del vespre.
Si,senyors...Si, senyores...Hem reduit a una hora...OOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHH!
Sap greu oi?
Tranquil, a l'hivern tornarem amb les piles carregades...ja-ja-ja...
Bon estiu a tothom!
I que visqui Falsa Identitat